فرکانس ما
به نام خالق موج ها و موج آفرین ها
دنیای صنایع خلاق!
شاید این روزها اصطلاح «صنایع خلاق» زیاد به گوشتان خورده باشد؛ شاید هم ترکیب این دو واژه کمی برایتان عجیب باشد ولی واقعیت این است که همین مفهوم به ظاهر ساده، سهم قابل توجهی در رشد اقتصادی کشورهای توسعه یافته ای همچون کره جنوبی ،انگلیس و …داشته است؛ تا جاييکه چشم انداز اقتصادی این کشورها بدون در نظر گرفتن جایگاه این صنایع، قابل تصور نخواهد بود! «بازی و سرگرمی» یکی از مهمترین زیرمجوعه های صنایع خلاق است که در آغازین روزهای قرن بیست و یکم، به یک صنعت 10 میلیارد دلاری تبدیل شده است؛ جالب است بدانید که این صنعت در سال 2010 و تنها در کشور آمریکا، گردش مالی 1.25 میلیارد دلاری داشته است!
مزایای بازی های الکترونیکی
افزایش ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت و گسترش فناوریهایی همچون واقعیت مجازی ((VR و واقعیت افزوده (AR) تحول چشمگیری در جذابیت و کاربرد بازی های الکترونیکی به وجود آورده است. این جهش تکنولوژیکی، علاوه بر متحول کردن جنبۀ های تفریحی و سرگرمی، باعث کسب درآمد سرشار، بالا بردن سطح فرهنگ، پیشرفت در فن آوری اطلاعات، آموزش و تقویت مهارت و حتی ارتقای سطوح توسعه در زمینه های گوناگون شده است.
سهم اقتصاد ایران از «صنایع خلاق»
حال سوال اینجاست که با این همه مزیت، چرا نباید «ایران» در این صنعت پرمنفعت سرمایه گذاری ً سهم کشور ما در «صنایع خلاق» چقدر است؟ یا بهتر است بگوييم «صنایع خلاق» و کند؟ اصلا بخصوص «صنعت بازی و سرگرمی» چه نقشی در توسعه اقتصادی ایران داشته است؟ با وجود پتانسیل های موجود در کشور، سهم ایران از بازار وسیع این صنعت در دنیا بسیار کم است و ً در حوزه های فناورانه نظیر پویانمایی و بازی های رایانه ای، ایرانیان تنها در بسیاری از زمینه ها، خصوصا مصرف کنندگان محصولات مبتنی بر این صنایع هستند. بااین وجود مدتی است که در کشور عزیزمان «ایران» نیز، شور و شوق روزافزونی در نوآوری و کارآفرینی در این صنایع پدیدار گشته است؛ تا جایی که از یک سو بازی ها و پویانمایی های ایرانی به تدریج جای خود را میان مخاطبان باز گشوده اند و از دیگر سو، نهادهای حمایتگری همچون ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و همچنین مراکز حمایت از کارآفرینی ها، در قالب مراکز نوآوری و شکوفایی، یکی یکی شکل گرفته و موردتوجه قرار گرفته اند. در سال های اخیر، با وجود اینکه این موج ها به تکاپوی قابل توجهی افتاده اند اما بدیهی است که موج آفرینی حقیقی، به تخصص، هنر، دانش، نیروهای حرفه ای و از همه مهم تر انگیزه و امید نیاز دارد؛
اینجاست که فرکانس متولد می شود.
چشم انداز فرکانس
تبدیل ایران به قطب بازی سازی منطقه
داستان فرکانس
فرکانس در فرهنگ لغت دهخدا به معنی تعداد ارتعاشات (درحرکت موجی) در واحد زمان است. درست مثل ما که موج آفرینیم با فرکانس بالا. سال 1395 یک تیم خلاق، باتجربه و حرفه ای، با شعار ” موجی نو در تولید بازی های دیجیتال” دورهم جمع شد تا بازی هایی هیجان انگیز، پرمحتوا و منطبق بر نیاز مخاطب ملی و بین المللی به سبد رسانه ی خانواده ها اضافه کند و در رقابت با بازی سازان جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد. موج سازان اصلی فرکانس که همان سرمایه انسانی ما هستند، با تشکیل اتاق فکر، هم افزایی، مدیریت دانش و از همه مهم تر همدلی و همراهی تلاش می کنند تا ایران را به قطب بازی سازی منطقه تبدیل کنند. فرکانسی ها امیدوارند روزی بیاید که هیچ ایرانی ای بازی غیر ایرانی روی گوشی یا سیستم خود نداشته باشد.
هدف فرکانس
هدف اصلی تیم فرکانس تولید بازیهایی قابل رقابت با بازار جهانی برای خانواده های ایرانی هست اما دوست داریم و البته تلاش می کنیم که روزی از کسانی که توانایی بازی سازی دارند حمایت کنیم؛ مادی و معنوی. به قول امروزی ها “شتابدهنده” شویم.